ESTIU | JULIOL, AGOST, SETEMBRE

Vacances Ioga

Vols fer un retir, anar de vacances, de forma conscient, gaudir de la natura i practicar ioga de forma personalitzada cada mati i vespre, però no saps on anar? Caminar per camins on la mare terra et nodreix i t’acompanya? T’agrada estar aprop del mar? T'imagines anar a Menorca o a Cap de Creus per viure-ho?

Dedica't uns dies per tu, per caminar, banyar-te, descobrir racons externs e interns, de forma orgànica, sencilla però ben profunda.

UBICACIONS Menorca - Ciutadella ( a 3 minuts de l’estació d’autobús i del casc antic )
Cap de Creus - Selva de Mar ( a 5 minuts de Port de la Selva on arriben l'autobús ) .

Allotjament Habitació individual Bany d’ús individual .

Inclou: Infusions, material per la pràctica de ioga durant la teva estada, olis essencials durant les pràctiques personalitzades. Dret d'ús de la cuina per fer-te l’esmorzar, dinar i/o sopar. .

No inclou: Dietes Viatges de l’aeroport a Ciutadella - Ciutadella/Aeroport .Propostes adiccionals-opcionals no incloses .

Oci: Visita els centres d’art més interessants de l’illa Excursió d’un dia sencer a reconets que només anem les residents,converteix-te en una de nosaltres .

Crea Benestar: Preparació personalitzada de les dietes alimentàries Lectura del Zyto Balance Teoria i aplicació d’olis essencials específics per el teu treball personal Sessió Raindrop amb olis essencials de grau terapèutic

Testimoni

Viatge a Menorca el mes de maig 2023 

Hi ha experiències que venen per quedar-se. Aquesta n’ha està una i molt important.

 

Tres dies a Menorca amb la Mariona, mestre, guia…. em van permetre, si no canviar la vida, si, viure-la amb una pau interior difícil d’expresar.

Avui puc dir, i n’estic segura que tots tindríem de passar per una vivència semblant.

 

L’atzar em va regalar una llarga meditació el dia que vaig arribar. Aquest va estar el fil conductor que em va permetre viure l’experiència amb més intensitat.

 

Dos dies de caminades en solitud, amb l’única companyia de l’aire, el mar, el cel i el bell xiuxiueig dels ocells em van transportar a la millor experiència que tinc de vida cap a mi mateixa. 

També recordo de grat l’excursió pels llocs més bonics de l’illa, no els més turistics (aquest dia en cotxe) amb companyia de la anfitriona Mariona. A ella li dec aquest regal de vida.

 

Al llarg dels anys passem moments que es converteixen en divins. Ja sigui per la natura, la vivència personal o senzillament perquè decidim canviar alguna cosa que no roda. Aquest era el meu moment.

 

Al acabar el curt viatge recordo anar molt lleugera d’equipatge. Amb poques ganes de marxar i moltes de tornar a reviure l’experiència.

 

Han passat molts dies ja de la tornada i la petjada que ha deixat «el meu viatge» no té paraules per expressar. 

He après la lliçó que vaig rebre i sé que la pau interior ja m’acompanya. 

Desfer-nos de les càrregues motxilles que tots portem, és la millor feina que podem fer per nosaltres mateixos.

 

La natura, la solitut, el silenci i trobar-me amb mi mateixa. És el millor regal que m’he pogut fer.

 

Gràcies Mariona

 

Emy

Dona de 63 anys

 

    Newsletter

    Rep les últimes novetats